Just nu är 144 restips publicerade

Publiceringsregler

Vi vill hålla en hög kvalitet på artiklarna och därför vill vi att du läser och respekterar följande enkla regler.

Senaste ändringarna i reglerna är markerade med rött.

§1 – Omfattning

Dina restips ska omfatta minst 400 ord. En artikel som i övrigt är välskriven kan publiceras även om det skulle vara något kortare. Dock minst 350 ord.

§2 – Språk

Använd ett vårdat och korrekt språk. Tänk på att skriva för läsaren och inte främst för sökmotorer. Använd riktiga rubriker som lockar till läsning. Skriver du en artikel om Södertälje, ska inte rubriken vara ”Södertälje”. Testa istället ”Upplev vackra Södertälje” eller ”10 bortglömda platser i Södertälje”. Måla med ord!

Resetips som är skrivna på något annat språk än svenska kommer inte att publiceras.

§3 – Länkning

Det är OK att länka från ditt restips till andra webbplatser, exempelvis din blogg eller någon annan extern webbsida. Genom att länka till din blogg från ditt resetips här så kan du få fler besökare till din blogg! Du får däremot inte lägga in så kallade affiliate-länkar i din text. Ett resetips får innehålla maximalt två (2) länkar. Oavsett vad ditt resetips handlar om så är det aldrig relevant att länka till casino-, betting-, eller smslånerelaterade sajter.

§4 – Endast unika artiklar

Det är viktigt att ditt resetips är unikt. Det får alltså inte ha varit publicerat någon annanstans tidigare. Vi gör kontroller med hjälp av automatiska verktyg och om din artikel dyker upp på någon annan sajt kommer vi omedelbart att radera den härifrån.

§5 – Reklam

Ditt inlägg ska inte vara utstuderad reklam för en specifik webbsida eller tjänst. Givetvis kan du tipsa om en bra sida, men det ska inte vara det huvudsakliga innehållet i ditt inlägg. Sajtnamn eller webbadresser tillåts inte heller i rubriker eller underrubriker.

§6 – Relevans

Självklart måste din artikel handla om resor. Helst ser vi reseguider till olika resmål, men även mer generella resetips accepteras. Illa skrivna artiklar som exempelvis innehåller massor av stavfel eller är uppenbart maskinöversatta från Google translate kommer att nekas. Likaså artiklar som är ren och skär reklam för ett specifikt företag eller produkt. Relevanskravet gäller även för länkar i artiklarna. Om din artikel handlar om Södertälje så får du inte länka vidare till en sida som handlar om till exempel billiga märkesväskor.

Om du inte följer reglerna

Vi förbehåller oss rätten att ta bort artiklar som inte uppfyller kraven ovan. Ditt konto kan även komma att raderas vid missbruk.

Vi förbehåller oss även rätten att göra små ändringar i texter/rubriker. Vi kommer givetvis aldrig göra stora ändringar eller ändra länkar och liknande, men stavningskorrigeringar eller andra små liknande förändringar kan komma att ske.

Ja ni fattar principen. Inget dravel som inte tillför något. Kvalitativt innehåll gillar vi och för att hålla en hög nivå släpper vi inte igenom något skräp 🙂

Välkommen förresten!

Vill du ha hjälp att skriva din artikel? Då rekommenderar vi att du vänder dig till Kristoffer på contentwriter.nu. Bra texter, med korta leveranstider till bra priser.

Comments are closed