Just nu är 144 restips publicerade

Åk på en lyxig golfresa till Seychellerna

12.29.2014 · Posted in Afrika

På Seychellerna, finns många fina resorts. För den kräsne golfaren som både vill ha bra banor och ypperlig service så bör resorten Constance Lemuria på Seychellerna stå högt upp på listan över platser att besöka. Den ligger på Seychellernas näst största ö, Praslin. Ön har en egen flygplats och Lemuria ligger endast fem minuter därifrån.

Golfbanan

Den 18 hål långa golfbanan är par 70 och byggdes år 2000. Att detta är en 5-stjärnig inrättning kommer du aldrig betvivla eftersom ypperlig service, smakfull design och utsökt lyx genomsyrar hela etablissemanget. Banan går längsmed kusten och bjuder på enastående vyer över det turkosa vattnet samt inte mindre än tre vackra stränder. Landskapet är mycket väl utformat och banan sköts med stor omsorg. Den är dock inget för nybörjaren. Banan har en ordentlig svårighetsgrad och dess upphöjda teer, vattenhinder och breda fairways kommer utmana även erfarna spelare. Känner man för en paus i spelandet så är det bara att kämpa sig förbi det 15e hålet. Här ligger nämligen en bar och restaurang där man kan återhämta sig med något gott att äta och en svalkande förfriskning.

Resorten

Constance Lemuria är en lyxresort av rang och ligger i härligt idylliska omgivningar. Med flera priser och utnämningar bakom sig så är det inte konstigt att den kallas Seychellernas främsta golfresort. Samtliga 88 lyxsviter är utsmyckade med trä, granit, marmor och liknande naturliga material, och alla ligger endast ett fåtal meter från den inbjudande stranden. Privat balkong, satellit-TV och andra bekvämligheter ingår också i varje rum.

Avslappning och mat

För den som hellre tar en massage än golfar så finns här ett bra spa signerat Shiseido, med ett gott urval av behandlingar för såväl skönhet som avslappning. Mat är också en central del av varje lyxsemester, och på den fronten är Constance Lemuria inte en besvikelse. Med tre restauranger i världsklass som serverar både inhemsk och internationell mat så kommer du garanterat vara mätt och belåten under hela din vistelse.

Comments are closed