Just nu är 144 restips publicerade

Sista minuten till Thailand 2012

10.16.2012 · Posted in Thailand

Oktober är här och det börjar bli dags att planera sin thailandsresa i vinter. En del satsar på att åka en all inclusive medan andra är mer spontana och tar en sista minuten till Thailand.

Men frågan många ställer sig är, hur hittar man billiga resor till Thailand? Det finns inget magiskt svar på den frågan, inte vad jag har kunnat hitta i alla fall. Men det finns några saker man kan tänka på för att öka sin chans för att hitta billiga resor till Thailand.

Först och främst så är det viktigt att planera in sin resa, oavsett om man ska vänta till bara ett par veckor innan med att boka, i förhoppningen om att man ska hitta en billig sista minuten thailandbiljett eller om man bokar via en välkänd resebyrå för att försäkra sig om att man får det priset som finns tillgängligt nu.

Anledningen till det är att vissa månader är det ett väldigt högt tryck på att åka till Thailand och planen till Thailand är helt enkelt fullbokade och då blir det väldigt svårt att hitta en sista minuten eftersom resebolagen inte behöver rea ner priserna.

Välj därför en månad när det är mindre tryck. Personligen gillar jag Thailand i mars månad. Anledningen är att det fortfarande är bra väder fast turisterna är betydligt färre än i januari vilket gör att priserna på hotell och mat sjunker en aning.

Det man kan göra när man letar efter en sista minuten thailandbiljett är att försöka hitta en paketresa där det ingår hotell. För det är betydligt lättare att hitta bra priser på hotell än kap till flygbiljetter. Så det är ett starkt tips att leta efter.

Man kan också leta efter en flygresa och hotell separat. Hotels.com, r24.org och Agoda har alla olika rabatter för sina medlemmar som gör att man kan hitta riktigt bra hotellpriser.

Det viktigaste när man ska hitta sista minuten thailandbiljetter är att man måste jämföra priserna. Att jämföra datum, flygbolag och destinationer kan spara dig tusenlappar om du har riktigt tur. Om du däremot väljer en resa utan att se vad det finns för andra alternativ, ja då får du också ställa in dig på att det förmodligen fanns en billigare resa att hitta.

Det var lite kort om hur man kan gå tillväga för att hitta sista minuten biljetter till Thailand. Hoppas det hjälper dig i ditt sökande efter den perfekta resan.

Comments are closed