Just nu är 144 restips publicerade

Underbara resorter på Maldiverna

05.06.2015 · Posted in Asien

Fantastiska Maldiverna

Det är ganska ofta som man ser på bilder med tropiska stränder och små underbara öar. På bilderna ser man det klarblåa havet brytas mot den kritvita sanden på stränderna och den tropiskt gröna vegetationen. Faktum är att många av de bilderna är retuscherade i efterhand och förbättrade för att du ska manipuleras i hopp om att övertala dig till att köpa en resa. Sedan när den som bokat sin resa kommer fram till sin destination så är ingenting sig likt och allting har varit en stor lögn. Istället för rena kritvita stränder så möts man av sopfyllda stränder som ingen bryr sig om överhuvudtaget.

Men på Om så är det faktiskt ett paradis. Här stämmer verkligheten överens med bilderna du ser hemma i Sverige och det du ser är ögongodis.

Det finns inte ord som kan beskriva den känsla du får när du flyger in över denna ö-grupp ute på den indiska oceanen. Du kan till och med se ned på korallreven eftersom havet är så kristallklart. Man kan nästan se alla de exotiska fiskarna sakta simma omkring i deras paradis högt uppe där du sitter i planet. Här och var ser du en segelbåt ligga förtöjd. Tillslut ser du det fantastiska hotell som du ska bo på, liggandes precis invid de kritvita stränderna. På flygplatsen blir du upplockad av en chaufför som hälsar dig välkommen och tar dig dit du vill. Och det är inte i en bil utan i en lyxig båt. När du ankommer till hotellet så kommer du troligtvis få dig en välkomstdrink samtidigt som du låts njuta av tillvaron och börja din fantastiska semester.

På Maldiverna kan du välja mellan en mängd olika resorter som kommer garanterat att tillfredsställa ditt behov. Alla resorter ligger på sina egna privata öar och här kan du minst sagt känna dig som en Robinson Crusoe. Bara det att du har modern lyx inkluderat i ditt äventyr. På de lyxiga resorterna så är det bara de allra bästa och mest framstående kockarna som får laga mat. Det ser till att du får den tillfredställelse du önskar. Om det skulle vara så att du blir trött av att ligga på stranden och bara sola och bada så arrangerar de olika hotellen mängder av utflykter och upplevelser som skräddarsyr dina önskemål. Bland annat så kan du segla bland de olika öarna, dyka i de allra bästa korallreven eller åka på ett ö-hoppningsäventyr. Vad som står klart är det att in princip allting är möjligt på Maldiverna och att man alltid är nöjd med sin vistelse.

Comments are closed