Just nu är 144 restips publicerade

Det är inte svårt att hitta hotell på Arlanda

08.07.2013 · Posted in Europa, Sverige

Att bo på en flygplats är kanske inte direkt drömmen för en globetrotter. Men dagens flygplatshotell håller ofta en sådan hög klass att man kan bo minst lika bra som på ett dyrare hotell i innerstaden, med dagens smidiga kommunikationer går det alltid snabbt att ta sig till stadskärnan. I Stockholm kan man välja mellan en uppsjö av hotell Arlanda, från budgetvarianten till den absoluta lyxen.

Hotell Arlanda är ett perfekt alternativ för affärsresenärer och folk som mellanlandar och måste sova över i Stockholm. Varför bemöda sig med att släpa väskor och prylar på ett tåg och hitta ett hotell med lediga rum i city, när man lika gärna kan stanna vid flygplatsen och njuta av de fantastiska erbjudanden som ett hotell Arlanda vanligen har. Att checka in på ett flygplatshotell sparar en helt enkelt både tid och pengar, samtidigt som man ofta får en positiv överraskning.

Även om hotellen ofta erbjuder en upplevelse, är det i första hand läget som är anledningen till att resenärer väljer att bo på hotell Arlanda. Det finns hotell som bokstavligen ligger vid terminalerna, fem minuter bort eller inom ett kortare köravstånd. Det är aldrig några problem att hitta ett hotellrum ute vid flygplatsen, ytterligare ett skäl till att inte slösa bort onödig tid på att leta rum i city, där det är betydligt svårare att få napp på kort varsel.

Hotell för alla smaker

Oavsett om du bara letar efter ett ställe att sova på, eller är ute efter ett tvättäkta designhotell, kan du hitta det perfekta hotellet för dig i anknytning till Arlanda. Priserna varierar, men i regel är hotellen alltid billigare än att bo inne i Stockholm.

Några exempel:

Connect Hotel Arlanda har öppet 24 timmar och ligger ca 6 km från flygplatsen. En del av de helkaklade rummen har vacker utsikt över Arlandastads golfbana. Gästerna erbjuds en stor variation av mat och dryck och kan med fördel ta det lugnt framför den allmänna, öppna spisen. Rummen startar från ca 500 kronor natten, ett budgetalternativ som ger mycket för pengarna.

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett nyöppnat designhotell intill Sky City på Arlanda, mellan terminal 4 och 5. Den som letar efter allt och lite till behöver inte se längre än hit. Detta superexklusiva hotell ger dig tillgång till ett flertal lyxrestauranger som drivs av stjärnkockar, en 35 meter hög skybar med panoramautsikt, en relaxavdelning, gratis wifi, fräscha badrum och allt annat du kan önska dig. Under sommaren kan du även njuta av en solterrass med utomhuspool. Självklart är hotellet också anpassat för större konferensgrupper med allt vad det innebär.

BoKloster VillaHotell är inget Clarion, men otroligt charmigt med en speciell stil. Hotellet är ett ombyggt kloster ca fem minuters bilfärd från flygplatsen. De moderna rummen har mosaikbadrum och faciliteter som DVD-spelare. Märstas kommunikationer är bara minuter bort och att ta sig in till Stockholms innerstad går på under halvtimmen. Under varma sommardagar har hotellet en härlig solterrass där du kan invänta din flight.

För mer information och hitta billiga hotell i Arlanda hos Expedia, besök webbsidda www.expedia.se.

Comments are closed