Just nu är 144 restips publicerade

Magalufs bästa ungdomshotell

10.21.2015 · Posted in Övriga Europa

Det finns många bra ungdomshotell i Magaluf, men det finns också många vanliga hotell att välja mellan. Detta gör det lite svårare när man ska välja ett ungdomshotell som passar för en galen festresa till Magaluf.

I denna guide ger vi tips om hur du hittar ett bra ungdomshotell i Magaluf. Standard brukar inte vara det som prioriteras mest, istället vill man ha ett ungdomshotell där man kan festa, ta upp folk och ha efterfest eller förfest. Man vill inte bli tillsagd av hotellpersonalen och tvingas stänga av musiken innan man kan gå ut på bargatan. Ett sådant hotell kan nästan förstöra hela festresan. Man vill ju ha ett fritt ungdomshotell där man faktiskt kan göra i stort sett vad man vill.

Man vill ju också bo nära bargatan och helst vill man kanske heller inte bo på ett jättesunkigt hotell och budgeten kanske inte heller är den bästa. Nedanstående saker bör man iallafall tänka på när man letar efter ett bra ungdomshotell i Magaluf.

  • Ett bra läge med närhet till bargatan (helst krypavstånd)
  • Det ska vara fritt att spela hög musik åtminstone fram till klockan 12
  • Man ska kunna ta upp folk som inte bor på hotellet utan problem
  • Man ska kunna få festa både innan och efter man har varit på bargatan
  • En schysst personal som låter en festa i fred utan tjuriga tillsägelser
  • Ett schysst poolområde
  • Ett hotell som har många ungdomar
  • Ett hotell som iallafall har en hyfsad standard

Dessa krav är nästan ett måste ifall man ska ha en lyckad festresa i Magaluf. Då har man de optimala förutsättningarna för en galen vecka. Då kan man fokusera på att träffa andra ungdomar och att ha så roligt som möjligt utan att behöva oroa sig över sitt hotell eller för att bli utslängd.

Vart ska man boka någonstans?

Vill man ha en billig festresa och ett bra ungdomshotell. Då ska man absolut undvika charterbolagen som oftast tar mycket mer betalt än ifall man bokar själv, särskilt om man är flera stycken som ska dela på ett rum. Charterresor kostar i snitt runt 7000 kronor per person. Är man då tre stycken som delar på ett rum betalar man alltså hela 21 000 kronor för ett hotellrum och flyg för en veckas semester till Magaluf.

21 000 är väldigt mycket pengar och det går definitivt att hitta ett bra ungdomshotell för ett bättre pris än så. Flygbiljetter per person kostar cirka 2000 kronor tur och retur. Ett bra ungdomshotell går att hitta för 500 kronor per natt.

En snabb uträkning innebär att detta exempel skulle innebära flygkostnader för 6000 kronor totalt om man är tre personer. Hotellrummet kostar totalt 3500 svenska kronor, vilket ger en slutsumma på 9500 kronor för 3 personer i en vecka på Magaluf.

Jämför man med ett charterbolag så kostar samma resa hela 11 000 mer om man bokar med ett charterbolag. Boka därför alltid på egen hand och använd pengarna som går över till att festa eller att göra något roligare.

Comments are closed