Just nu är 144 restips publicerade

Se Zlatan i Manchester

01.30.2017 · Posted in Övriga Europa

Att åka till England för att kolla på fotboll är en riktig klassiker bland svenska sportälskare. Nästan alla har ett favoritlag i den engelska ligan och stämningen på arenorna i Storbritannien är något som alla bör få uppleva. Oavsett vilket lag man håller på så är det en stor upplevelse att få komma till fotbollens hemland och uppleva atmosfären på plats.

I skrivande stund har är en av Premier Leagues allra största stjärnor svensk. Det har så vitt jag kan minnas aldrig hänt tidigare. Faktum är att man kan se att svenskarnas resvanor påverkas av Zlatan Ibrahimovic. När han spelade i Barcelona uppgav flera resebolag att resorna dit ökade markant, och jag blir inte särskilt förvånad om de som arrangerar resorna till Manchester nu kan se samma mönster.

Vi svenskar är uppväxta med Tipsextra och har en alldeles speciell relation till engelsk fotboll. Manchester United hör till de klubbar som har allra mest svenska fans, möjligen i konkurrens med Liverpool som också är en populär klubb bland svenskarna. Men oavsett om du håller på något annat lag så tycker jag att du ska ta dig till Manchester för att se Ibra live. Han är något så ovanligt som en svensk superstjärna i världens överlägset största sport. Givetvis kan du även passa på att åka och se ditt favoritlag på hemmaplan när de möter Manchester United – och på så sätt slå två flugor i en smäll!

Zlatan börjar med fotbollsmått mätt komma upp i en ganska hög ålder. Troligtvis kommer han inte att spela så många säsonger till – mycket talar för att nästa säsong blir hans sista. Så jag vill verkligen uppmana alla att passa på att se Zlatan live innan det är för sent. Jag kan nog lova att vi aldrig kommer att få en svensk fotbollsspelare på Zlatans nivå – åtminstone inte så länge du eller jag lever. Så njut av stunden och ta vara på tillfället – vi har en svensk som år efter år vinner titlar och slåss i toppen av skytteligorna i Europa.

Skribent: Contentwriter.nu

Comments are closed