Just nu är 144 restips publicerade

Rhodos ungdomshotell

08.10.2015 · Posted in Europa

På Rhodos finns det många ungdomshotell, vissa av dem är riktigt bra, medans flera av dem är mindre bra. Det är i Rhodos stad som rhodos ungdomshotell ligger, iallafall om man vill festa med Skandinaver. Lite längre söderut på Rhodos, i Faliraki finns ett par andra ungdomshotell, men på dessa bor det främst britter och ryssar.

I denna artikel får du veta vilka ungdomshotell på Rhodos som man ska låta bli att boka.

Här hittar du en lista med Rhodos bästa ungdomshotell, skriven av en kille som jobbat på Rhodos i flera år tillsammans med annan skandinavisk personal från bargatan.

Ungdomshotell på Rhodos som man inte ska boka

Carina

Hotel Carina är ett litet och enkelt hotell med billiga priser. Tack vare de billiga priserna finns det många ungdomar som lockas av att boka detta ungdomshotell. Väl framme i Rhodos ångrar sig de flesta när dem märker att reglerna är väldigt stränga. Nattvakten är många gånger till och med otrevlig om man kommer hem sent. Har du med dig sällskap är det inte ens lönt att prova att gå upp på rummet, personalen är stenhårda.

När det gäller musik så är det heller ingen idé att spela efter klockan 22, eftersom personalen då kommer och bankar på din dörr strax efter. Kort och gott, även om det är billigt så låt dig inte lockas av priset ifall du vill ha en galen festresa.

Helena

Ett annat populärt ungdomshotell som också bokas frekvent tack vare låga priser. Precis som på Hotel Carina så ligger Helena nära bargatan, stranden och restauranger. Däremot kan man räkna med en hemsk vecka framför sig om man bokar Helena.

Personalen på Helena är nämligen aggressiv, otrevlig och vill helst att inga ungdomar ska bo på hotellet överhuvudtaget. Det finns flera incidenter där personalen blivit våldsam eller hotfull när ungdomar har haft hög musik eller en hög ljudnivå på sina rum.

Vill du ta upp folk på rummet? Då ska du absolut inte boka ett rum på Helena.

Europa hotel

Europa var tidigare Rhodos ungdomshotell nummer ett. Hotellet blev fullbokat varje sommar redan under våren och få ställen har haft så mycket fest som Europa hotel. Tyvärr så tröttnade personalen och hotellägaren eftersom många saker på hotellet gick sönder i samband med det vilda festandet.

Bokar man ungdomshotellet Europa idag så kan man förvänta sig strikta regler, ingen musik efter kl 22-23 och inga besök på rummet. Det enda som fortfarande är bra på hotellet är att det är många ungdomar som bokar hotellet. Europa ligger nämligen precis ovanför bargatan och har ett riktigt bra läge.

Även om man inte kan ha värsta förfesterna eller ta upp folk från andra hotell på rummet, så kan det ändå vara värt att boka Europa hotel eftersom man fortfarande träffar på många ungdomar och personer som redan bor på hotellet kan man ta in på sitt rum. Värt att notera är dock att det finns flera andra ungdomshotell på Rhodos som är bättre.

Blue sky

Inte direkt ett ungdomshotell egentligen, men i takt med att de andra ungdomshotellen blir fullbokade så får fler personer upp ögonen för Blue sky. Hotellet har ett bra läge nära stranden och bargatan. Egentligen är inte reglerna här särskilt strikta, utan man kan faktiskt ta in folk på rummet om man har lite tur, detsamma gäller med musik. Däremot är det inte många ungdomar som bor på Blue sky, vilket gör det lite tråkigt. Vid poolen ligger nästan bara äldre personer eller familjer.

Kipriotis

Även detta hotell var tidigare ett bra ungdomshotell. Kipriotis är ett stort hotell som ligger ganska långt bort (10 minuters promenad) från bargatan. Numera är det inte så många ungdomar här efter flera år av utskällningar och utkastningar från hotellet efter vilda fester. Det är inte möjligt att ta upp folk på rummet heller, lyckas man komma förbi nattvakten kan man räkna med att någon knackar på din dörr efter fem minuter. Personalen har stenkoll. Någon hög musik får man heller inte spela.

Africa

Africa är ett trevligt hotell som ligger nära bargatan. Tyvärr så är det inte ett riktigt ungdomshotell eftersom man varken får spela hög musik eller ta upp folk på rummet. Däremot händer det att folk bokar detta hotell eftersom det är ganska billigt och har ett bra läge. Men förvänta dig inga brakfester om du väljer att boka detta hotell, Africa är ett lugnt och trevligt hotell.

Cactus

Ett familjehotell som ibland även bokas av ungdomar. Tyvärr så väntar inte särskilt mycket fest eller ungdomar på Cactus. Här bor istället mängder med småbarnsfamiljer och pensionärer. Inte de bästa förutsättningarna för vilda fester direkt.

Ambassador

Ett annat strängt hotell som ligger nära bargatan är Ambassador. Detta hotell är väldigt litet och det är alltid några nngdomar som bor här. Problemet är bara att personalen inte gillar ungdomar. På Ambassador är det inte tillåtet att spela hög musik, det är inte tillåtet att ta upp folk på rummet och om man kommer hem sent på kvällen (början av natten) så gäller det att vara tyst.

Venus apartments

Venus ligger lite längre ner på samma gata som Ambassador. Hotellen är ganska lika egentligen och har liknande regler. Hotellrummen är stora, men inte särskilt fräscha. Fest är uteslutet och likaså är gäster på rummet. Den enda fördelen med Venus är att det brukar vara billigt.

 

Nu vet du vilka ungdomshotell på Rhodos som du inte ska boka, har du inte klickat in på listan med Rhodos bästa ungdomshotell så rekommenderar vi att du gör detta nu. Länken hittar du högst upp i denna artikel. För en lyckad festresa gäller det att boka rätt ungdomshotell.

Comments are closed