Just nu är 144 restips publicerade

Boka flyg och hotell billigare hos Ving med kampanjkod

03.06.2013 · Posted in Generella restips

När det är dags att åka på semester, göra en rundresa eller besöka bekanta utomlands och det behövs boka flyg är det inte ovanligt att man söker efter de billigaste möjligheterna. Man stöter ofta på attraktiva flyg- och hotellerbjudanden där du kan klicka och boka flyg eller hotell på din (semester)destination till ett lågt pris. När man väl kommer till steget där man ska betala läggs det till ytterligare kostnader av olika slag och priset blir plötsligt mycket dyrare. Det kan vara allt från extra kostnader för bagage och flygstol till onödigt höga avgifter och skatter. Så skulle det inte fungera med att leta billiga flyg på google eller resesidor finns det ett annat smart alternativ som ändå drar ner lite på totalkostnader.

Många resesidor erbjuder kampanj- och rabattkoder. Även om många inte tänker på det eller tycker det är värt det så kan man faktiskt spara en bra summa i slutet. Ta resesidan Ving som ett exempel. De erbjuder charterresor, flyg och hotell till populära destinationer som Thailand, London, Miami, Amsterdam, New York, Bangkok, Egypten, Paris, Barcelona m. fl. och har olika erbjudanden och kampanjer att ta fördel av med som resultat en liten peng över till annat skoj på resan.

När man ska betala en bokning brukar man få ange en kod i kassan för att få sin rabatt. Vet man inte vart man hittar sådana koder då är ett enkelt sätt att besöka en sida som har samlat alla dessa koder. Du kan då enkelt kopiera den och ange den när du betalar. Här hittar du t.ex. en samling av aktuella kampanjkoder till Ving på rabattsidan Rabattkodrea. Oavsett vart, när och hur du ska resa så finns det nästan alltid någon form av rabatt att hitta som kan sänka det totala priset. Så ta en liten stund innan du bokar och du belönas i slutändan. Missa inte senaste erbjudanden, kanska hittar du något relevant just idag och kan du börja din bokning med det samma. Hittar du inget relevant så är det inget att vara besviken för. Kampanjkoder är tillfälliga och som tur kommer det nya hela tiden.

Comments are closed