Just nu är 144 restips publicerade

Boka tidigt för maximalt utbud!

02.05.2014 · Posted in Generella restips

I skrivande stund lyser snön vit utanför fönstret och sommarens semesterdagar verkar onekligen väldigt långt borta. Men om det är så att du har bestämt dig för att åka på utlandssemester i sommar, i synnerhet då en charterresa, är det faktiskt klokt att redan nu grotta ner sig i bolagens resekataloger. Det är nämligen nu du ska boka om du vill försäkra dig om att helt fritt kunna välja bland resmål, hotell och annat. Att boka redan nu kräver så klart ett visst mått av planering, men å andra sidan kan det vara skönt att ha allt bokat och klart när vännerna, i smärre panik, letar sista-minuten-resor i juli!

De allra flesta svenskarna semestrar i juli. Det innebär så klart att det blir trångt på de mest populära resmålen just de veckorna. Reser du i stort sällskap; kanske med hela familjen så kan det därför vara svårt att få plats på favorithotellet. Som vanligt (och det gäller så klart inte bara resor), så säljs det bästa först. Så vill du undvika att få nöja dig med det som blir över så se till boka din resa i god tid!

Reser du ensam, eller bara med en vän, så kan du ofta vänta lite längre med dina bokningar. Strörum finns alltid lediga och du kan faktiskt göra riktigt bra klipp genom sista-minutenbokningar. Men om du har specifika krav på var du vill bo – ja, då är det absolut bäst att boka långt innan avresan.

Att ha en resa inbokad till sommaren kan också vara psykologiskt skönt. Man har något att se fram emot under hela den mörka vintern, och även om solen inte skulle lysa med något annat än sin frånvaro under sommaren så har du ändå din solsemester i ryggen.

Ta tag i dina resplaner nu! Boka in ett möte på resebyrån redan idag och få personliga tips från någon kunnig rådgivare, eller sätt dig själv och surfa runt på nätets många resesajter. Det är inte hur du gör det som är det viktiga – det viktigaste är ATT du gör det! Vi önskar dig lycka till med dina reseplaner och hoppas att du får en underbar resa till solen i sommar!

Comments are closed