Just nu är 144 restips publicerade

Överraska mamma med en utlandsresa på mors dag!

05.15.2019 · Posted in Generella restips

Dyr champagne, rosor och choklad. Mammor ska firas och kanske går du just nu och funderar på en riktigt bra morsdagspresent. Något som kan slå alla rekord är att ge henne en utlandsresa. Det här är en present som många mammor blir väldigt glada för. Ännu bättre, ni kan resa tillsammans.

En weekendresa till morsdag

Det behöver inte bli en lång resa. Utlandet är inte så långt bort. Faktum är att ni kan göra en weekend i Köpenhamn och känna att ni har kommit till kontinenten. Det pratas på ett grötigt sätt och så serveras det mat som ni inte finner på den lokala restaurangen hemma.

Överraska mamma med en morsdags-present som tar henne till flygplatsen. Säg åt henne att ta med sig ombyte för två nätter och åk sedan iväg. Alternativt så kan ni ta tåg ner till Danmark. Det kan också vara kul. På tåget så blir det ju mer tid över för kvalitetstid och ni hinner prata om livet och allt det som ni ser genom fönstret på väg till Köpenhamn.

Res till värmen

Det kan fortfarande vara kyligt i Sverige då det blir morsdag i slutet av maj. Då kan det vara skönt att åka söderut. En flygresa till Spanien tar inte lång tid. Upptäck städer som San Sebastian på Atlantkusten eller kör på Madrid och några dagar i en spännande huvudstad.

I maj så är det varmt och skönt vid Medelhavets kuster. Kanske bör ni ta er till en solig strand och bara mysa en vecka vid havet. Bad, god mat och så skönt umgänge med barn och barnbarn är en fantastisk present till mors dag. Det är faktiskt en present till er allihop.

Kolla om fler syskon kan komma med. Det här kan ju bli en välbehövd semester för fler. Ni skyller på att mamma ska firas men innerst inne så vet alla att ni också behöver detta. Det är något som får mamma att känna att det är helt okej att det blir en present till mors dag som kostar lite mer än ett fång rosor.

Kryssning på Östersjön mot Finland

En annan utlandsresa som kan passa då mamma ska firas på mors dag är en kryssning på Östersjön. Åk mot Finland på en lyxfärja. Dansa, ät god mat och sov i sköna sängar. Kanske skickar ni bara mamma med valfri kamrat. Hon kan ju behöva en paus från krävande barn och barnbarn. På öppet hav så kan ingen be henne om att passa ungar eller hjälpa till med hämtning.

Boka en hytt med balkong om möjligt så att hon kan njuta av vårluften till sjöss! När mamma är ute och kryssar så kan ni passa på att göra något fint hemma hos henne. Städa, fixa trädgården eller skaffa en ny tv. Mamma kommer hem från utlandsresan och får sig en överraskning som hon aldrig glömmer bort!

Comments are closed